buğday buğdayda için ürünler (27)

PROFESYONEL UN

PROFESYONEL UN

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerikalı buğdaylardan elde edilen Tip 55 un, daha seçici pizzaiololar için. 24 saati aşan uzun fermantasyon ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir ve soğuk odada 6 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
Pasta için pişirilmiş buğday 12x580g

Pasta için pişirilmiş buğday 12x580g

Pasta için pişirilmiş buğday 12x580g
Tam Buğdaylı Croissant

Tam Buğdaylı Croissant

Kısmen pişirilmiş dondurulmuş ürün. Tam buğday unuyla yapılmıştır. Laktoz içermez.
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahılın işlenmesiyle elde edilen yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımıdır. Bu un, büyük ölçekte kepeği ve ince unun yanı sıra %100 canlı buğday kepeğini ve liflerini korur. IN3, 0,95%’ten yüksek ancak tam buğday unlarına göre 1,30%'den düşük kül içeriği nedeniyle standartların ve sınıflandırmaların dışındadır. IN3, mükemmel besin özelliklerini, tam unun üstünde bir işlenebilirlik ile birleştirir.
DOPPIAESSE UN

DOPPIAESSE UN

W: 290 ÷ 310. Son derece petekli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, profesyonel bir yumuşak buğday unu karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç, çok hafif ve yüksek sindirilebilirliğe sahip bir pizzadır. Teknik olarak DOPPIAESSE, olağanüstü sonuçlar elde etmeyi ve %10 daha hafif toplar ile çalışmayı sağlar. 25KG-10KG
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır. Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal süreçler arayışında bir yol izlemektedir: daha kalın öğütmelerle, buğdayın en değerli kısımlarına saygı gösterilmekte ve böylece organoleptik özelliklerini korumaktadır; ayrıca kepek kısımlarının lifleri de korunmaktadır. Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam tahıl ununa göre daha yüksek işlenebilirlik kapasitesi ile birleştirir; bu da sonuç olarak rustik, aromatik ve eriyen bir nihai ürün ortaya çıkarır; yoğun bir tat ve daha koyu bir renk ile.
İKİ KAT UN

İKİ KAT UN

W: 290 ÷ 310. Çok delikli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, yumuşak buğday ununun profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç olarak hafif ve çok sindirilebilir bir pizza elde edilir. Teknik olarak, DOPPIAESSE, ortalamaya göre %10 daha hafif bir hamur ile olağanüstü sonuçlar elde etmeyi sağlar. 25KG -10KG
KIRMIZI UN

KIRMIZI UN

W: 330 ÷ 360. Seçilen tahıllardan elde edilen Tip 55 un karışımı. Uzun fermente yöntemi ile yapılan hamurlar için idealdir, buzdolabında 2 güne kadar saklanabilir ve geleneksel "Pizza Napolitana" elde etmek için uygundur. 25KG - 10KG
DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

W: 290 ÷ 310. Çok yüksek ve havadar kenarlı pizza için ideal, yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen ön filizlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini artırır: sonuç, olağanüstü hafif ve sindirilebilir bir pizzadır. DOPPIAESSE, ortalamadan %10 daha hafif partilerle inanılmaz sonuçlar elde etmenizi sağlar. 25KG -10KG
Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çıtır, rustik, aromatik ve lezzetlidir. 10KG
YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Le Anniversario, 90. doğum günü kutlamalarının bir yıl ardından doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve uzmanlığını araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario CUORE, orta mayalanma için idealdir. 25 KG
Pizza Unu

Pizza Unu

Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG
YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday filizi ile (%100 doğal, %100 İtalyan tedarik zinciri), gıda ürünlerinin sağlık niteliklerine giderek daha fazla dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin araştırma merkezi aracılığıyla hafıza, tarih ve uzmanlığını yorumlar. Anniversario PIETRO, uzun mayalanma süreli hamurlar için idealdir. 25 KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W 270-290. Yumuşak buğday unu Tipi '0'. ROUTE 36, tekerlekli pizza ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm süreçler için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve Glutenin içeriğine sahip çeşitlerden dikkatlice seçilmiş tanelerden elde edilen Yumuşak buğday unu Tipi '0'. Usta bir öğütme, beslenme ve reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlamak için çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını da düzenleyebilir. Bu nedenle, Route 36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar ne büzülür ne de kırılır ve uzatılması kolaydır.
YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Anniversario, 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario PIETRO, uzun fermantasyonlu hamurlar için idealdir. 25KG
Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartmak için balık, et, sebze gibi her türlü gıda için panelemek, unlamak ve hamur yapmak için idealdir. FRIGGI ORO, gıdaya mükemmel bir şekilde yapışır ve yağı daha uzun süre temiz tutar. Yağ emilimini azaltır ve her zaman çıtır, hafif ve sindirimi kolay bir kızartma sağlar. 10KG
KIRMIZI UN - Pizza unu

KIRMIZI UN - Pizza unu

W: 330 ÷ 360. Seçilmiş tahıllardan elde edilen sıradan buğday ununun karışımı. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için, uzun mayalanma süresi ve soğuk odada 2 güne kadar saklama için idealdir ve geleneksel "Napoli Pizzası" üretimi için uygundur. 25KG - 10KG
PROFESYONEL UN - Pizza unu

PROFESYONEL UN - Pizza unu

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen sıradan un, en talepkar pizza ustaları için. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için idealdir, 24 saatten fazla uzun kabarma süresi ve buzdolabında 6 güne kadar saklama imkanı. 25KG - 10KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tip 55 un (tip 45 de mevcuttur) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve güç ile. Orta fermantasyonlu doğrudan hamurlar için idealdir. 25KG -10KG
UN KULÜBÜ

UN KULÜBÜ

W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W: 270 ÷ 290. "55" tipi yumuşak buğday unu ROUTE 36, "Ruota di Carro" (Vagon Tekerleği) pizzası ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm hazırlıklar için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve gluten içeriğine sahip çeşitlerden özenle seçilmiş tanelerden elde edilen "55" tipi yumuşak buğday unu. Ayrıca, ustaca bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurun plastikliği açısından fayda sağlamaktadır. Route 36 ile, geri çekilmeyen veya yırtılmayan, açılması kolay çok uzatılabilir hamurlar elde edilir. 25KG
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddeleri açısından zengin bir konsantre sunarak, gıda sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazara hitap etmektedir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirimi kolay bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımız, araştırma merkezi aracılığıyla değirmenimizin hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario CUORE, orta/uzun mayalama için idealdir.
Pietro Flour Yıldönümü

Pietro Flour Yıldönümü

W: 340 ÷ 360. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddelerinin yoğun bir karışımını sunarak, gıda ürünlerinin sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazar için idealdir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirilebilir bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımızın araştırma merkezi aracılığıyla hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario PIETRO, uzun mayalama için idealdir.
Beyaz veya tam tahıllı Friselle

Beyaz veya tam tahıllı Friselle

Beyaz veya tam tahıllı Friselle.
PİZZA UNU IN3

PİZZA UNU IN3

W: 330 ÷ 360. Yüksek kaliteli buğday unlarının profesyonel karışımı, tahılın tam işlenmesiyle elde edilir: böylece geniş ve ince kepek, lifler ve Mantograno buğday tohumu korunur, %100 doğal ve %100 İtalyan tedarik zincirinden. Bu un, %0,95'ten fazla ancak %1,30'dan az kül (yani mineral tuzları) içeriği nedeniyle standartların ve sınıflandırmaların dışındadır. IN3, daha doğal süreçlerin araştırılmasına yönelik bir yol izlemektedir: daha ham öğütme yöntemleriyle, buğdayın en değerli kısımları korunur, böylece hem organoleptik özellikleri hem de kepek lifleri korunur. Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam buğday ununa göre daha iyi işlenebilirlik ile birleştirir; sonuç olarak, rustik, aromatik ve eriyen bir ürün elde edilir, yoğun bir tat ve Tip 1 ve 2 unları ile yapılan hamurlara göre daha koyu bir renge sahiptir. 10KG VE 25KG